Centraliserad översikt, larmhantering och driftanalys för hela fastighetsbestånd

Orbiq har utvecklats från grunden för att  snabbt och kostnadseffektivt kunna införas som en central plattform för samordning, övervakning och driftoptimering av hela fastighetsbestånd.

Välj Orbiq

Och få tillgång till värdefull information, insikter och funktioner som är dolda under ytan inom ert bestånd. Läs mer...

Try before you buy!

Vill ni se hur enkelt det är att rulla ut Orbiq inom er verksamhet?

Vi är säkra på att Orbiq passar de flesta offentliga som privata fastighetsförvaltningarna som handen i handsken. Men ni behöver inte ta oss på orden, utan testa gärna själva inom ert eget bestånd!

Vi erbjuder er möjligheten att utvärdera Orbiq under några månader mot några av era egna fastigheter. Vi erbjuder en komplett och avskiljd infrastruktur inom världens största molnplattform till självkostnad och ni behöver endast betala för den tid det tar för oss att sätta upp systemet och hjälpa er med uppkopplingen av era pilotobjekt.

Om ni inte är nöjda efter pilotperioden, är det bara att klippa och stänga ned miljön utan att ha tagit några risker eller betalat några licensavgifter.

Boka därför genast en demo, eller kontakta oss med era frågor!

Introvideo (nov 2016)

Infovideo (dec 2017)

Med hjälp av plattformen Orbiq kan fastighetsbolag, entreprenörer, konsulter med fler dra nytta av värdeskapande funktioner såsom:

 • Centraliserad, kontrollerad och krypterad åtkomst till webbaserade och icke-webbaserade automationssystem
 • Integration av användare och behörigheter mot Active Directory och LDAP
 • Flerfaktorautentisering vid behov
  Centraliserad larmhantering med möjlighet till övervakning av uppkopplingar och nätverksutrustning
 • Enkel integration mot larmhanteringssystemet Nimbus och därmed möjlighet till larmbearbetning från samtliga på marknaden förekommande systemlösningar
 • Insamling, bearbetning, visualisering och analys av långtidshistorik, mätaravläsningar och annan driftrelaterad data
 • Inbyggd social funktion för diskussion och samverkan med driftdata i centrum
 • Möjlighet till automatiserad analys av insamlad data, med generering av larm eller diskussionsinlägg
 • Samt en hel del andra nyttiga funktioner
 • API:er för larmhantering och dataöverföring för integration mot tjänster och produkter från 3:e part.

  Och det bästa av allt, alla funktioner kan göras tillgängliga via webben och valfri webbläsare på valfri enhet!

Samarbeta med oss

Är ni entreprenörer, konsulter eller besjälade individer som söker en möjlighet att vässa tjänsterna, eller ta nästa steg på utvecklingstrappan?

Vi ser gärna samarbeten med duktiga och ambitiösa företag och individer. Tag gärna kontakt med oss så får vi se om vi kan hjälpa varandra! 

Vi ska successivt bygga ut innehållet på denna webbplats med mera beskrivande information, men då vi än så länge saknar särskilda resurser för marknadsföring och prioriterar befintliga kunder och pågående projekt, är det mycket sannolikt att webbplatsens innehåll över tiden inte speglar Orbiqs utveckling.

Det bästa sättet att få färsk och aktuell information om Orbiq och dess möjligheter är därför att ta kontakt med oss, för en demonstration av systemet och förutsättningslös diskussion om hur Orbiq, iquest samt våra samarbetspartners skulle kunna hjälpa just er.